"Teie suur sõber Kartuuber otsib endale töökohta. Ma olen suur ja tugev meesterahvas, kellel on kõvasti jäksu ja tahtmist tööd teha. Ma olen kiire taibuga ja õpin ruttu ära igasugused uued nipid, mida töö tegemiseks vaja läheb. Oskan kasutada igasuguseid tööriistu ja olen väga hoolas ja täpne. Minu peale saab loota ja olen enda arvates täitsa tubli," kirjutas Kardo oma postituse pealkirjas.

Mehe ainukesed miinused on need, et tal pole juhilube. "Peale selle tahaksin ära mainida, et mulle ei sobiks 12 tunnised vahetused, sest mul on vaja normaalsel ajal lapsed lasteaiast koju tuua (Tööpäev võiks alata 8.30-9.00) ja mul on Vene keelega nigelad lood," lisas ta.

"Tema influenceri-amet on kahtlemata olnud suureks abiks, aga tema rahakoti peal ma ei ela. Rahavärgiga saan ma hakkama, sest ma pole kunagi olnud väga suur kulutaja ja raiskaja ja ma oskan väga hästi rahaga ümber käia. Aga kindlasti pean tulevikule mõtlema, sest mind koondati mu eelmisest töökohast ja nüüd ma kavatsen hakata tegelema enesearendamisega ning minna koolitustele. Ma pean endale lisaväärtust looma ja õnneks on Eesti riik loonud minusugustele tegelastele süsteemi, kuidas me saan seda teha. Arvatavasti peab ikkagi kunagi mingi ettevõtte ise looma, sest mu suur kirg on taimekasvatus ja Eestis väga sellealaseid töökohti pole," ütles Kardo Kroonikale septembris.