Desiree uus lugu on sündinud koostöös tema pikaajalise muusikalise partneri Amiran Gorgazjaniga. Mõlemad käisid ka 2018. aastal Eesti Laulul, kus astuti üles looga "On My Mind".

“Kõik lõpud ja lahkuminekud ei tähenda halba, kuigi seda on hetkes olles raske näha. Usun, et kõik
juhtub põhjusega. Samuti olen ka kindel, et elus toimub kõige olulisem edasiminek just läbi valusate kogemuste, mida lahkuminekud kahtlemata on. Mina olen just rasketel aegadel end leidnud ning sellest see lugu räägibki, endaks jäämisest ja enda eest seismisest,” märgib Desireele loole lisaks, öeldes, et singel räägib peamiselt purunenud suhtest, kuid seda eelkõige julgustavas võtmes.

“Üks hetk tundsin mingisugust hullu inspiratsioonipuhangut, et lihtsalt pean kirjutama ja nii need sõnad
kirja saidki,” ütleb Desiree, “eks Amiran hiljem veel nokitses nende kallal ja tegi mõned muudatused, aga algne idee on siiski täitsa mu enda sulest. Minu koostöö Amiraniga sujub seetõttu nii hästi, et meil on sarnane visioon ning ta on supermegagigaandekas.”

Loo produtsent Amiran tunneb rõõmu Desireega koostööst: "Desiree näitab välja suurt kirge enda kunsti vastu ning on alati valmis midagi uut proovima. Kohe, kui ta mulle sõnad saatis, teadsin ma, et sellest tuleb edukas lugu. Tema väga isiklikud ja intiimsed sõnad inspireerisid mind endast kõike andma, et tema uus lugu ellu viia.

Desiree on viimasel ajal tähelepanu pälvinud oma tegemistega TikTokis, kus tal on
peaaegu 14 tuhat jälgijat. Eelkõige peab Desiree end siiski muusikuks ning lubab kindlasti
ka edaspidi uue muusikaga välja tulla. Desireel pooleli ka lood Andrei Zevakiniga.

Kuula: