Metro kajastab, et nad astusid suhtesse 2007. aastal ning olid koos kolm ja pool aastat. Klantspiltide põhjal paistis kõik ideaalne, ent reaalsus oli teine.

Manson tembeldas ta väidetavalt juudiks. Kui neiu üritas vastu hakata, muutus muusik veel vägivaldsemaks. Wood lisas, et kallim joonistas voodi kohale haakriste, kui oli tema peale pahane. "Ta kasutas pidevalt ka sõna "neeger". Kõik teda ümbritsevad inimesed pidid selle üle naerma ja sõimuga ühinema."

Wood märkis ka, et osad Mansoni tätoveeringud meenutavad natside sümboolikat.

Oma paljastute tagamaade kohta on Wood öelnud, et ta oli ajupestud ja manipuleeritud talle alluma. "Ma ei suuda enam elada kättemaksu, laimamise ja väljapressimise hirmus."

Juba on mitmed teisedki naised astunud avalikult välja ja süüdistanud Mansonit seksuaalses ärakasutamises.

Manson on süüdistusi eitanud. "Ilmselgelt on minu kunst ja elu olnud pikka aega vaidluste magnet, kuid need hiljutised väited minu kohta on kohutavad reaalsuse moonutused," märkis muusik. "Minu intiimsuhted on alati olnud sarnaselt mõtlevate partneritega täiesti üksmeelsed. Sõltumata sellest, kuidas — ja miks — on mõned neist nüüd otsustanud minevikust rääkida, see on tõde."