Merylin tunnistab, et ta elatubki peamiselt OnlyFansist ning veidikene tiksub raha ka Instagramist. Küsimuse peale palju neiu OnlyFansis keskmiselt teenib, vastab Nau veidike järele mõeldes: "Kõige rohkem ühes kuus olen ma teeninud 22 000 dollarit."

Nau tunnistab, et iga kuu sellist summat teenida pole võimalik, kuid lisab, et järgmine kuu võid teenida ligi 15 000 eurot.

Eelmise aasta oktoobris tähistas Merylin Nau tema OnlyFansi konto üheaastaseks saamist ning muuhulgas on neiut nimetatud ka antud keskkonna ristiemaks. Tema järel on privaatsete piltide levitamiskeskkonnaga liitunud ka "Rannamajast tuntud Viktoria Martinson. Hiljuti andis liitumisest teada ka Helen Klaar.

Hetkel maksab Nau kontoga liitumine OnlyFansis 22.05 dollarit kuu, kuid muuhulgas leidub ka eripakkumisi kolmeks või kuueks kuuks.

Merylin Nau sai laiemale avalikkusele tuntuks tõsielusaatest "Rannamaja", kus lisaks temale püüdsid avalikkuses tähelepanu ka suunamudijad Seidi Voogre ja Ada Nelke. Muuhulgas pidi Nau osalema ka Ameerika tõsielusaates "90 päeva kihlatud", kuid koroonapiirangute tõttu jäi saatest osavõtmine katki.