Palmi sõnul oli Rammsteiniga alati meeletult tööd. "Sul on metsikult tööd, sul on nii õudne pinge, sul tuleb näkku lööve, sul hakkab igast kohast valutama, sa oled nii närvis, see on tervele timile selline pingutus," rääkis Palm.

Näitena rääkis Palm loo ühest veebruarikuust, kui bänd esines Saku Suurhallis ning oli häiritud, et kontserdipaiga ümbruses nii palju lund oli. "Lund sajab ja sajab ja lumesahad töötavad metsikult, katuselt aetakse lund, kõik värisesid, sahad, labidad ja muud asjad ja ikka polnud neile küllalt hea, sest lund sadas."

Rammstein on külastanud Eestit neljal korral. Aastatel 2001, 2004 ja 2010 anti kontserdid Saku Suurhallis. Seoses tiheda ajakavaga ning aegade suurima produktsiooniga Made in Germany 1995–2011 turneel otsustas bänd Eesti kontserdist 2012. aastal loobuda ning need anti vaid Lätis ja Leedus. 2017. aasta 11. juunil anti kontsert ka Tallinna lauluväljakul. Kontsert pidi toimuma ka 2020. aasta suvel, kuid see tühistati ülemaailmse koroonaviiruse pandeemia tõttu.