"Käisime eelmine aasta Pariisis ja ma ei postitanud sellest ühtegi pilti, mis on classic mina, seega siin need on," kirjutab Elina postituse juurde. Teisel pildil on näha, kuidas kaaslane salapäraselt teeb Elina põsele musi.

2018. aasta viimasel päeval postitas lauljanna Elina Born Instagrami armsa kaadri, kus talvises pealinnas ühe noormehega suudlemas on, allkirjastades pildi vaid salapärase südamega. Järgmisel päeval ilmunud sarnase pildikeelega uue laulu promopilt aga andis alust aimata, et eelminegi oli ehk vaid 4. jaanuaril ilmuva uue loo kaval reklaam hoopis.

Kroonika päris Elinalt, kas ta tõesti trikitab fännidega uue loo reklaamiks või on on tema ellu saabunud uus armastus. "4. jaanuar ilmub tõesti minu uus lugu koos videoga ja postitasin eile väikese kaadri videost. Pilt mille postitasin aga aasta viimasel pâeval, pole video ja looga seotud, vaid kaader hoopis minu isiklikust elust," kinnitab ta.

"Ajaliselt jooksis kokku lihtsalt piltide järjestus jah nii, et võis valesti mõista. Lisan veel, et ka kohe kohe ilmuvas muusikavideos figureeriv mees pole kuidagi mu kallimaga seotud. Austusest tema vastu ei sooviks ma ta nime terve Eestiga jagada," jääb ta esialgu värske suhte täpsemate detailide osas salapäraseks siiski.