Ott Lepland hakkas tuletõrjujaks

Ott Lepland sooritas raadio­häälest sõbra Andres Puusepa eeskujul vabatahtliku päästja eksami ning tõmbas selga tuletõrjujamundri. Paaris Instagrami story`s on olnud ka näha, kuidas laulja tuletõrjemeeskonnas töötab.

Märten Metsaviir liitus esindus­teatriga

Märten Metsaviir

Enne kui keskaegne apteeker Melchior kinolinal ellu ärkab, võib teatriarmastaja teha tema nimiosalise, Märten Metsaviiruga tutvust Eesti Draamateatris. Mullu Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia näitlejana lõpetanud Märteni esimene roll teatris on Priit Pedajase lavastuses "Igatsuse rapsoodia", mis esietendub 27. veebruaril.

Kroonika Edukate-eri veel müügil

Viimaseid päevi on müügil Kroonika Edukate-eri, kus räägivad oma edulugudest ettevõtjad Joakim Helenius abikaasa Evelyga ning Neinar Seli ja tema poeg Kristo Seli. Produtsent Kristian Taska ja Veronica Puhk võõrustavad meid oma Itaalia oliiviistanduses. Eesti parimaks ettevõtteks tunnustatud Nortali partner Taavi Einaste esitleb koos oma kirjanikust armastatu Susan Luitsaluga enda kodu Käsmus. Desinfitseerimisvahendite tootja Ruth Oltjer räägib, kuidas tema kodust sai kriisistaap. Selgub, et youtuber Victoria Villig oli kuulus juba enne, kui tema Bolti kaasasutajast isa Martin Villig tuntuks sai! Vaata ka, milliste­ ­autode roole keeravad tegijad äris.