Vürtsiseid hinnanguid jagus neil ka Andrei Zevakini ja Pluuto loole "Wingman". "Pluuto on nii nunnu. Zevakin on väike ülbar," kirjeldas Saagim videot.

"Ülbar?" imestas Kivisaar.

Saagim aga vahetas teemat ja ütles: "Lugu sai poistel valmis nagu möödaminnes, paari tunniga." Kivisaar märkis, et Eurovisionil sel ilmselt lööki pole. "Siukene Eesti lugu."

Kroonika võttis Andrei Zevakiniga ühendust ja uuris, mida ta Saagimi kommentaaridest arvab. "Mul ei olegi midagi öelda. Selles mõttes on huvitav, et ta niimoodi ütles, aga ma ei tea ... mulle Anu meeldib. Mul on suht suva, et ta niimoodi ütles," sõnas muusik ja sisulooja.

Kellelegi ei ole enam üllatuseks Anu Saagimi teravad kommentaarid ja konkreetsed väljaütlemised. Andrei Zevakin on ka ise neid oma YouTube'i kanalil analüüsinud. Eelmise aasta novembris reageeris Zevakin aasta alguses "Duublis" eetris olnud intervjuule, kus Saagim ning Marianne Ubaleht avaldasid arvamust Taani dokumentaalfilmi "Rasvarinne" kohta.

Zevakin nimetas seda Eesti parimaks teleintervjuuks. "Sa tead, kui Anu Saagim sellist teemat kommenteerima tuleb, siis see on "lappes, lappes, hey"," sõnas ta.

Intervjuus ütles Saagim, et ülekaalulisus on haigus, sigadus ja rõve. Mõne üleliigse kiloga Marianne Ubaleht aga ei võtnud neid kommentaare hästi vastu ja naiste vahel tekkis stuudios korralik sõnasõda.