"Ma pole kunagi oma elus olnud õnnelikum kui praegu ja kindlasti roll ka sellel, et ma enam ei vihka enda meikimata nägu," lausub Hunt ning lisab, et see kõik on olnud väga pikk ja valulik teekond. "Jõudu ja jaksu kaaskannatajatele," lausub Brigitte lõpetuseks.

2019. aasta intervjuus tunnistas Hunt, et julgus meigita käia on tulnud sellest, et ta on korda saanud oma näha ja seda väga mitme asja koostoimel: "Aknest vabanemine on kombinatsioon stressivabast elust, õigetest toodetest ja kosmeetikust, tervislikust toitumisest, trennist ja hormoonidest loobumisest."

Ta selgitas, et suur osa tema näol olnud ja ebameeldivuse ja sellega kaasnenud ebakindluse põhjustajatest tuli just suguhormoonide mõjutamisest ehk rasestumisvastastest vahenditest: "Iga inimene tunneb ära, kas talle sobib hormonaalne rasestumisvastane vahend või mitte. Mulle näiteks absoluutselt ei sobi. Lõug oli sügavalt kärnas terve aja, kui nahaalune rasestumisvastane implantaat sees oli. Suguhormoonide tasakaalutus lööb aga esimesena välja lõual."