54-aastase Salo kaaslaseks oli aastaid Henna Pihlaja, kellega mees kohtus esimest korda juba 2007. aastal. "Me suhtlesime päris pikka aega, aga siis tuli paus enne seda, kui me päriselt kokku läksime," meenutas Pihlaja kaks aastat tagasi antud intervjuus. Toona tunnistas naine, et nad soovivad oma suhet ka ametlikuks teha.

Kuid paar ei jõudnud abielluda ning neil pole ka ühiseid lapsi. Salol on eelmisest abielust Noriko Saloga kaks last - poeg Max ja tütar Mai. Nad lahutasid 2015. aastal, kuid on teada, et Mika suhe Hennaga algas juba eelmise abielu ajal.

Koos Mikaga elas Eestis tihti ka Henna, kelle mõned kuumimad instaklõpsud on tehtud just Tallinnas või teistes kaunites Maarjamaa paikades. Paari ühendas ka huvi reismise vastu ning seetõttu sai Henna koos Mikaga sõita läbi erinevad eksootilised sihtpaigad.

Endisel vormeliässal on Eestis juba enam kui 11 aastat olnud firma Alley Investments OÜ.

Firma tegevusalaks on rallispordi ja reklaamiga seotud tegevused. Müük toimub suures osas Venemaal ja Soomes. Salo firma maksab ka makse. 2019. aastal oli tööjõumaksude kogusumma 12 375 eurot. Iga kuu maksis mees endale keskmiselt 4156-eurost brutopalka. Aastatega on jaotamata kasumit kogunenud üle 384 000 euro.

Ettevõttele kuulub 8962-ruutmeetrine kinnisasi Tammuna külas Saaremaal. Eraisikuna ei kuulu Salole Eestis ühtegi kinnisvaraobjekti.