Sõbranna imestus tuleneb sellest, kui nägi Viirat fotosessiooni ajal tehtud pildil. Viira saab imestusest aru, sest enamus aega ta selline välja ei näe. "Ülejäänud ajast olen enamasti mehe dressides, pea ja juuksed sassis, suht väss ja igal esimesel võimalusel poen diivanikaunistuseks. Aga ikka on lapseootus mu meelest üks ägedamaid (ime)loomisprotsesse planeedil Maa," sõnas lauljanna.

Teele Viira tegi teise lapse ootuse teatavaks möödunud aasta isadepäeval, kui ta oma elukaaslast selle päeva puhul õnnitles. "Head isadepäeva, köige arvestavam, hoolivam, heatahtlikum ja ägedam eeskuju! Järgmine aasta juba topeltpaps," kirjutas Saaremaalt pärit Teele oma elukaaslase Kristopheri kohta. Nende peres on kasvamas 2,5-aastane Charlie.

Eelmisel suvel ajakirjale Pere ja Kodu antud intervjuus avalikustas Teele, et ta oli oma väljavalituga koos olnud vaid kaks kuud, kui lauljatar beebiootele jäi.

“Muidugi öeldi siis körvalt palju, et olete mehega nii vähe koos olnud – kuidas sa saad selles sammus kindel olla?” nentis Teele. “Aga mul oli algusest peale rahu ja kindluse tunne ning ma pole selle öigsuses kordagi kahelnud.”