"See oli meie kamba peale tekkinud idee. Tavaliselt "Õnne 13" lood tekkivad niimoodi, et ma pakun režissöörile plaane välja ja pärast koos otsustame, kas need lähevad läbi või mitte," ütles Andra Teede.

Stsenaristi sõnul pole ta kunagi sotsiaalministeeriumiga sellel teemal rääkinud. "ERR-s me ei tee mingeid sotsiaalkampaaniaid või reklaame. Me ikkagi teeme sarja, mis on ilukirjanduslik lugu inimestest, kes on välja mõeldud," lisas ta.

"Meie eesmärk on kajastada tänapäeva elu Eestis ja kuna koroonavaktsiin on põletav teema hetkel, siis panin selle sisse. Makstud reklaami me ei tohi ja ei saagi teha," ütles Teede.

Alma ja Laine saavad vaktsiini enne teisi mornakaid tänu Jane kiirele mõtlemisele. Hooldekodus, kus Jane töötab, jääb kaks vaktsiini üle ja nii õnnestubki Almal ja Lainel end koroona vastu vaktsineeritud saada.

Kivimäe perearstikeskusest on teleseriaalis saanud Morna perearstikeskus ja prouad võtab seal vastu perearst Karmen Joller.

"Õnne 13" on ETV eetris laupäeviti kell 20.30.

Kroonika avaldas eelmisel aastal "Õnne 13" tegelaste kohta suhtegraafiku, mis näitas detailselt ära, kes ja millal on koos olnud. Sarja ühe keskseima tegelase, Morna linna raudvara Alma suhetepundar on läbi 800 episoodi olnud kirju. Kannatanud pikka aega abikaasa Elmari karmi kätt ja joomatuure, leidis ta mingi hetk poja Allaniga end üksi. Viimane jõudis saada juba täiskasvanukski, kui Almale uuesti armuõnn naeratas - seekord samuti sarja üheks ikoontegelaseks kujunenud Johannese (Kaljo Kiisk) suunalt. Olgugi, et Johannes kippus samuti algselt liigselt kärakat panema ning paari vahel lahvatas muuhulgas sisuliselt terve hooaja väldanud suurem tüli, suutsid Alma ja Johannes kokku jääda kuni Johannese surmani.

Luule Komissarovi mängitav Laine on sarja üks legendaarsemaid tegelasi. Olles nooruses pätikombeid harrastanud Jürkaga (Egon Nuter) saanud tütre Evelini (Marika Korolev) pidi Laine Jürka eluviisi tõttu ise hakkama saama.