Hetkel pole veel paljastatud, kas sündimas on poeg või tütar ning millal uut ilmakodanikku on oodata. Pärast sündi saab prints Harry teine järeltulija troonijärjekorras kaheksanda asetuse.

Pole üldse välistatud, et beebit ei pea kaua ootama, sest arvatavasti pidid Harry ja Meghan rasedusuudisega ootama senikaua kuni printsi nõbu, printsess Eugenie on esimese lapsega maha saanud. Tema poeg sündis teisipäeval. Ka paari avaldatud mustvalgest fotost on näha, et Meghanit kaunistab juba üpris priske beebikõht.

Sussexite esiklaps Archie Mountbatten-Windsor nägi ilmavalgust 2019. aasta maikuus. Kuigi Harry ja Meghan oleks saanud pojale anda kõrgeaususe tiitli, siis nad otsustasid selle vastu, sest soovivad, et Archiel oleks võimalikult tavapärane elu. Arvatavasti lähevad Sussexid sama teed ka sündimata lapse puhul.

Eelmise aasta lõpus tunnistas Meghan, et juulikuus kaotas ta oma sündimata lapse, kelle tulekust avalikkus veel ei teadnud. “Ma vajusin põrandale, Archie minu käte vahel ja ma ümisesin talle laulu, et me mõlemad oleksime rahulikud. Ma teadsin oma esmasündinud last hoides, et kaotan oma teise," kirjutas Meghan New York Timesi rubriigis.

Aasta tagasi otsustas paar kuninglikust elust loobuda ning koos pisipojaga koliti algselt Kanadasse ja siis Los Angelesse. Harry ja Meghan ei kanna enam kõrgeaususte tiitleid ning ei täida ka kuninglikke kohustusi. Hertsogi ja hertsoginna tiitlid jäid Harryle ja Meghanile alles.