Nüüd ja edaspidi "Gorilla liimi tüdrukuna" tuntav Tessica Brown sai eelmisel nädalal pärast neli tundi kestnud operatsioonist teda kuu aega vaevanud liimiprobleemist lahti. Kuu aja jooksul oli tugeva kleepevõime poolest tuntud liim moodustanud Tessicale pähe kiivri, mis surus ta skalbi kokku ja tekitas peavalusid. Seda kõike selleks, et näidata, et juukselakki saab ka liimiga asendada, vahendas TMZ.

Oma kannatusi kajastas Tessica Tiktokis, andes huvilistele oma kannatustest ja eluolust teada. Talle tunti nii palju kaasa, et tema toetuseks alustati rahakogumiskampaaniat, mis teenis 23 000 dollarit. Tessica on aga kõikidele teda aidanud inimestele tänulik ja soovib nüüd annetada osa talle kingitud rahast taastavate operatsioonidega tegelevale organisatsioonile.

Organiosatsioon Restore Foundation kulub samale kirurgile, kes Tessicat aitas. Dr. Michael Obeng otsustas mitu tuhat dollarit maksma läinud operatsiooni sooritada ilma rahata. Nüüd paistab, et ta ikkagi justkui teenis rohkem kui ta oleks teeninud, kui oleks Tessicalt operatsiooni eest tavahinda küsinud.

Tessica selgitus raha annetamisest oli lihtne - ta tahab aidata neid, kellel samuti abi vaja, ning kes ei jaksa selle eest maksta.

"Gorilla liimi tüdruk" on juba ka intsidendist edasi liikunud. Eilsel sõbrapäeval külastas ta Violeti linnas Louisianas kohalikku ilusalongi, kus ta lasi endale uue ja korraliku soengu lõigata. Läheb küll veel natuke aega, et oma algse pikkusega juuksed tagasi saada, aga algus on tehtud.