"Selline cute (armas) kingitus oli mind kodus ootamas," kirjutas Anett peegli ees tehtud pildi juurde. Sama pilti jagas enda Instagrami stooris ka nublu ise, kirjutades juurde: "Ciao, bella."

Ei tea, kas siin on midagi susisemas, aga teadaolevalt on Soomes laineid lööv nublu vallaline, ning pärast räppar Reketist lahkuminekut on seda ka Anett.

Nii nublu kui Anett on oma 25-aasta juures ka eakaaslased. Sama vana on ka Kroonika, mis avaldas, milline on olnud tennisisti kokkupuude tuntud ajakirjaga.

Eesti esireket Anett Kontaveit andis Kroonikale esimese kaaneloo intervjuu koos teiste tennisekaunitaridega 2014. aasta jaanuaris, kuid toona 18aastase sportlasena jäi ta Kaia Kanepi varju ja kaanele läkski Kanepi pilt. Intervjuus rääkis Anett loo sellest, kuidas ta Egiptuses noorteturniiri ajal sattus kohalike meeste jälitusobjektiks.

Viimasel aastal on tennisetäht Kroonikasse sattunud pigem oma eraelu tõttu. Aasta tagasi tuli Kroonika kaudu avalikuks Aneti suhe räppar Reketiga ehk Tom-Olaf Urbiga (32).