"See oligi umbes aasta aega tagasi, kui koroona esimene laine tuli ja ma olin neli kuud olin kodus karantiinis," rääkis Toome. "Siis juhtus, et tuttavad kutsusid mind Vilsandile jaanilaupäeval esinema. Ma polnud neli kuud laulnud ja kui panime pille üles ja hakkasime soundcheck'i tegema, siis ma mõtlesin, et issand, ma ei pea viisigi. Nii raske oli laulda!"

Ta lisas, et pidi siis uuesti harjutama hakkama. "See on nagu jõusaalis käimine, sa pead kogu aeg olema toonuses ja vormis," selgitas Koit Toome.

Eurolaulu veteran Koit Toome osaleb üle mitme aasta jälle Eesti Laulul. Viimane kord, kui ta seda tegi, siis oli see koos Laura Põldverega, kellega esitati laulu "Verona". Kuigi "Verona" kogus Eesti Laulu superfinaalis 55% häältest, siis laul ei jõudnud Eurovisiooni lauluvõistlusel poolfinaalist edasi.

Esitlus ei jäänud märkamata ka Sissi Benital. ""Lost in Verona" oli üks lugu, mis mulle absoluutselt ei meeldinud. Ma armastan Laurat ja ma armastan Koitu, aga see laul oli minu jaoks õudne."

Kroonika võttis Koit Toomega ühendust ja uuris, mida ta Sissi kriitikast arvab. Koit sõnas, et meil on vaba maa ja igal inimesel on õigus oma arvamusele. On ka neid, kellel on teine arvamus.

Teda Sissi kriitika ei muserda, küll aga ei peaks kõike alati välja ütlema. "Mulle ka paljud asjad ei meeldi, aga iseasi, kas ma selle avalikult välja ütlen," kommenteeris Koit Toome.

Koit Toome tänavuse aasta laul "We Could Have Been Beautiful" on taaskord üks Eesti Laulu favoriite, mis võib suurele lõppvõistlustele välja jõuda.