Blogija sõnul mõtles Tessica Brown kogu saaga välja ja pettis maailma, et ratsa rikkaks saada. Tessica aga on käskinud blogijal suu kinni panna või on kohtusse minek, vahendas TMZ.

Tessica advokaadid on saatnud välja mitmed hagihoiatused isikule, kes kasutab Instagramis ja Twitteris nime @gossipofthecity_. Hagihoiatuses on öeldud, et see isik peab lõpetama valed nagu oleks Tessica Brown välja mõelnud, et valas "Gorilla" liimi endale pähe.

Kõnealune konton on mitu päeva järjest avaldanud Instagramis ja Twitteris postitusi, kus nimetab Tessicat valetajaks ning tunneb kaasa küikidele nendele, kes teda haletsedes talle GoFundMe lehele raha annetasid.

Kasutaja, millel on kahe konto peale kokku 610 000 jälgijat, jagas isegi 15 minuti pikkust video ühest teisest naisest, kes samuti endale "Gorilla" liimi pähe valas. Aga @gossipofthecity_ sõnul räägib just see naine õiget juttu. "Kiitused sellele naisele, kes raha päriselt ka väärib, te annestasite valetajale," on video juures kirjas.

Tessica juristide sõnul ei olnud tema kannatused nali ega soovinud ta ka kedagi petta. Naise advokaat Jeffrey Kleini sõnul tegeleb Gossip of the City laimuga ning postituste jätkudes kõnnib ta õhukesel jääl.

Advokaadid saatis hagihoiatuse välja reedel, kuid praeguse seisuga on Gossip of the City postitused ikka üleval.

Mäletatavasti tõmbas Tessica Brown tähelepanu, kui kasutas juukselaki asemel liimi. Tulemus aga ei olnud selline nagu ta ootas, sest liimi ei saanud peast välja pesta, kammida ega kääridega lõigata. Kuu ajaga muutus see naise peas "kiivriks", mis tema skalpi kokku pigistas ja peavalusid tekitas.

Möödunud nädala keskel lendas Tessica Brown Beverly Hillsi, kus kirurg operatsiooni järel liimi juustest eemaldas. GoFundMe lehele kogutud rahast lubas Tessica osa annetada ja teise osa endale jätta.