"Pidin Sky Plusi intervjuule minema, aga täpset kellaega ei teadnud. Ja siis mõtlesin, et küsiks oma hea sõbra käest, et tunneb Vaidot. et mis kell siis?" räägib Elbing videos.

"Selle asemel, et öelda üks number, tuli sealt viis kilomeetrit mõttetut s**** Mis kõige naljakam on, sa arvad et sa otsustad midagi? Et te koosolekul otsustate, et võib-olla ei tulegi või? Sina otsustad? Mina otsustan, ma ei tule! Säästke oma koosolekut selleks. Vaata, ma ei tee muusikat selleks, et raadiojaamade ukse taha põlvejälgi teha. Veelkord, sina ei otsusta. mis kasu mul üldse sinust oleks," on Elbing pahane ja lõpetab video.

Sky Plusi programmijuht Vaido Pannel räägib veidi taustast, lisades, et raadiojaam teeb koostööd Eesti Lauluga ning Beebilõust esineb võistlusel vaheartistina. "Otsustasime talle pakkuda intervjuuvõimalust Sky Plusis," märgib Pannel.

"Beebilõusta esindaja Ingrid Mänd saatis kõik informatsiooni ning leppisime kokku külastusaja. Järsku hakkas eile ansambli Must Hunt trummar Marko Atso samal teemal kirjutama. Ma ausalt öelda ei saanud miskit aru ning küsisin kohe, et kas artist ei suhtle oma esindajaga või milles küsimus," mõtiskleb Pannel, kes ütleb, et nad on siiamaani avatud Beebilõusta võõrustama.

Uurides Pannelilt, kas võis olla niimoodi, et Sky Plus ei öelnud talle kellaaega, millal peaks kohale tulema. "See info saadeti Ingridile eelmisel reedel kell 9.37 ning kõik on talle edastatud. Nii et ma ei näe siin probleemi ega saa sellest lõpuni aru. Paistab, et seal on olnud mingisugused arusaamatused artisti ja esindaja vahel," arvab Pannel.