"Vastlapäev ehk kelgupäev," rõõmustas Heti Tulve eile lauluväljakul koos poja Samueliga kelgutades. Samuel oli lausa nii julge, et lasi mäest alla mööda jääriba.

Alles kuu aega tagasi põdesid möödunud aastal oma suhte avalikuks teinud Heti Tulve ja Kaur Kender Londonis koroona rasket versiooni, veetes voodis üle nädala. Detsembri Eestis veetnud paar sõitis aasta alguses tagasi Londonisse ja Heti sõnul võisidki just lennukis või lennujaamas nakkuse endale saada.

"Meil on Kauriga mõlemal väga raske versioon. Nädal aega pikali olnud. Köha, palavik, hinge matab, iga liigutus paneb higi mööda selga alla voolama," rääkis Heti rasketest sümptomitest.

Kuigi nii Heti kui Kaur on väga heas füüsilises vormis ning usinad trennitegijaid, võib salakaval viirus ka muidu väga tugeva immuunsusega inimesed täielikult murda. Heti ütleski Kroonikale, et igasugune jõud on kadunud, isegi pudelikorgi avamine on suur pingutus: "Kümnendik minu tavalisest jõust on praegu alles. Üldine kurnatus on väga suur, lisaks on meil kadunud ka maitse-ja lõhnataju. Seega on meil täiskomplekt, mis koroonaga võib kaasneda."