"Ma mäletan, et lendasin sinna helikopteriga. See vaade ja lava olid imeilusad ja ma polnud kunagi varem Eestis käinud ning seal käimine, adrenaliin ja energia – olid imelised. Ma pidin eelmisel aastal tagasi tulema, aga koroona tõttu jäi see ära ja ma töötan selle nimel, et tagasi tulla," sõnas hiljuti laulu "Pressure" välja andnud Martin Garrix.

Uus laul on loodud koroonaviiruse kiuste, kui Garrix oli Amsterdamis ning tema koostööpartner Tove Lo Los Angeleses. Kui esinemised on ära jäänud, on see andnud DJ-le aega perega kvaliteetaega veeta.

"Pere ja sõpradega oli esimest korda aega koos olla, sest muidu ma tuuritasin kogu aeg. Ma olen ringi tuuritanud alates 15. eluaastast ning viimased 9 aastat on olnud nagu Ameerika mäed. Kui minu jaoks ei oleks koroonat olnud, siis ma ei oleks lõpetanud tuuritamist, aga see oli silmiavav ja ma sain lõpuks normaalseid asju teha (naerab). See aasta pani asjad perspektiivi," sõnas ta.

Kui praegu on koroonaviirus see, mis Garrixil esinemist takistab, siis 2019. aastal sai ta tõsise vigastuse, mille tõttu ta pidi tuuri pooleli jätma. Ta sai Las Vegases esinedes jalale nii tõsiselt viga, et rebestas pahkluu sidemed.

Õnnetuse tõttu tuli Garrixi esinemisgraafikusse ka suur auk. "Ma ei taha kunagi oma fänne alt vedada, kuid kui ma kohe operatsioonile ei lähe, siis jääb mu pahkluu jäädavalt vigastatuks ning ma ei saa enam mitte kunagi esineda," sõnas ta avalduses.