28-aastane laulja Demi Lovato viidi Los Angelese kodus teadvuseta leidmist haiglasse. Tolleks hetkeks oli ta olnud kuus kuud kaine, olles varem võidelnud alkoholi ja narkootikumide sõltuvusega, vahendas BBC.

Lovato meenutas uues YouTube'i dokumentaalsarja "Dancing With The Devil" traileris enda kogemust. "Mul oli kolm insulti. Mul oli südamerabandus. Mu arstid ütlesid, et mul oli viis kuni kümme minutit elada jäänud," meenutas laulja ja talendisaate kohtunik.

Associated Pressile antud intervjuus tunnistas Lovato, et tal tekkis üledoosi järel ka ajukahjustus, mis mõjutab teda siiamaani.

Demi Lovato oli lapsnäitleja sarjas "Barney and Friends", aga sai laialdasemalt tuntuks Disney kanalil kaasa lüües. Ta tegi kaasa ülipopulaatses "Camp Rock" filmiseerias ning käivitas ka eduka muusikakarjääri.

Ta on välja andnud kuus stuudioalbumit ning oli vahepeal ka kohtunik USA talendisaates "The X faktor".

Lovato on karjääri jooksul avameelselt rääkinud oma vaimse tervise ja sõltuvusprobleemidest. 2017. aasta dokumentaalfilmis rääkis ta, kui kaugele tema sõltuvus teismelisena läks, ning 2018. aastal andis ta välja laulu "Sober", mis tähistas kuut aastat kainena.

Vaid kuu hiljem tuli uudis, et Demi Lovato on teinud üledoosi ja tema elu ripub juuksekarva otsas.

Uus dokusari "Dabcing With The Devil" avaldatakse YouTube'is 23. märtsil.