"Ma ei suudaks olla rohkem põnevil ja õnnelikum, et just tema oma naiseks ja partneriks saada," sõnas ettevõtja Carter Reum Paris Hiltoni kohta, vahendas People.

Paari kihlus 13. veebruaril ehk päeval, mil Paris sai 40-aastaseks. Kuna kaks tähtsat sündmust langevad ühele päevale, siis on Carteril tulevikus kergem aastapäevasid meelde jätta.

"Viimane aasta koos COVIDiga koos elades on suurendanud mitmeid protsesse. Keegi, kes pidevalt ringi reisis, pidin ma nüüd koju jääma ning mõtlema, mis asjad on minu jaoks tähtsad. Minu suhe ja aeg, mida ma Carteriga koos veetsin, on kingitus. Ma olen meie järgmise peatüki üle õnnelik," ütles Paris Hilton.

40-aastane Carter lisas: "Mul tekkis unikaalne võimalus päris Paris Hiltonit tundma õppida, kuna oleme viimased 15 kuud igapäevaselt koos, ning ma olen meie tuleviku osas põnevil. Sa kiirgab lahkust, tööeetikat, autentsust ja tema hääl aitavad maailma paremaks muuta ning olla tulevikus hea ema ja abikaasa."

Reum palus Parist endale naiseks sõrmusega, mille disaini Louis Cartieri lapselaps, ajal, mil tähistati erasaarel naise sünnipäeva. Pärast seda, kui Reum oli põlvili laskunud ja Paris jah-sõna öelnud, nauditi koos Hiltoni õe Nicky ja Reumi venna Courtneyga ühiselt mõnusat aega.

Paris Hilton on elanud koos paljude meestega ja on ajakirjanduses nii mõnegagi neist lubanud abielluda, aga sellegipoolest ei ole ta kunagi abielus olnud ja tal ei ole lapsi.

1.–2. aprillil 2008 külastas Paris Tallinna koos oma tollase elukaaslase Benjamin Maddeniga. Madden on kitarrist ansamblis Good Charlotte, mis andis Saku suurhallis kontserdi.