Sudeikis olla naise järgi nimetanud ka karakteri enda uues Apple TV komöödiasarjas. Paar on mitmel korral käinud Londonis, kus Sudeikis filmib komöödiat "Ted Lasso", salajastel kohtingutel, vahendas The Sun.

Sudeikise ja Hazelli vaheline potentsiaalne suhe tuli avalikuks vaid mõni aeg pärast seda, kui tema ekskallimat Olivia Wilde'i nähti viimas oma asjad Harry Stylesi Los Angeleses asuvasse koju.

Siseallikas ütles: "Jason on Keeley alati väga atraktiivseks pidanud ning on tema vastu tundnud kiindumust juba ajast, mil naine modellitööd tegi."

Jason ja Keeley said sõpradeks aastaid tagasi ning on selle ajal jooksul olnud kontaktis. Siiamaani on ende suhe olnud vaid platooniline.

"Kui Jason sai teada, et Olivia ja Harry on nüüd koos, oli Keeley üks esimesi inimesi, kelle poole ta toetuseks pöördus. Sel perioodil oli mees arusaadavalt muserdunud, kuid Keeley oli hämmastav ja väga toetav," ütles allikas.

"Jason kutsus Keeley koos tema sõpradega ühisele õhtusöögile ning nende flirtiv käitumine käivitas nii mitmedki kuulujutud. Nad on ka pärast seda kohtunud, aga kõik on alles väga alguses," lisas allikas.

Jason nimetas Juno Temple'i mängitava karakteri Keeley järgi. Samas projektis teeb kaasa ka endine glamuurimodell, kes iroonilisel kombel on sarjas armukolmnurgas, olles rikka vanema mehe glamuurne tüdruksõber.