Jaanuari algul selgus uudis, et Eestit kahel korral Eurovisonil esindanud Laura osaleb sel aastal põhjanaabrite soomlaste eurolaulul looga "Play", mille autorid on Laura ise, Karl-Ander Reismann ja Reinis Straume.

Lisaks Laurale astub finaalis üles kuus artisti nagu Oskr - "Lie", Teflon Brothers x Pandora - "I Love You", Danny - "Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua", Aksel - "Hurt", Blind Channel - "Dark Side" ja Ilta - "Kelle mä soitan". Soome Eurovisionile kandideeris ligikaudu 300 lugu.

"Kogu sündmuse ettevalmistus on kestnud juba 4 kuud ning see on minu jaoks olnud enneolematu kogemus. Siinse maa publiku ootused mõistagi teised kui see, millega harjunud oleme, aga lähen tegema suurepärast esitust ja mõeldes kandideerinud lugude arvule, tunnen, et olen enda jaoks suure võidu juba saavutanud, olenemata lõpptulemusest," sõnab Laura vaimustusega.

Laura astub UMK lavale Soome kõige aktuaalsemate artistidega laupäeval, 20. veebruaril kell 21.00 algavas otsesaates. UMK on põhjanaabrite suurim telesaade, mida vaatab hinnanguliselt 1,6 miljonit inimest.

Vaata Laura etteastet looga "Play"

Vaata Kroonika intervjuud, mis on tehtud täna, 20. veebruaril mõned tunnid enne suurt etteastet:


Otseülekandel ingliskeelsete kommentaaridega, saad kaasa elada SIIT!