Esimeses poolfinaalis tekitasid Muttika küsimused juba pahameelt, sest ta uuris Eesti Laulu sotsiaalmeedia projektijuhilt veidraid asju. "Te olete maskiga, Anni. Aevastad või miks küll?" uuris Muttika juba pea aasta kestnud koroonapandeemia ajal oma intervjueeritava käest.

Ka teises poolfinaalis uuris Muttika pausi ajal Jüri Pootsmanni käest, et mis tunne on maskiga laulda, kuigi Jüri oli laval täiesti ilma maksita. "Kas sa paned mind praegu laulma?" uuris Jüri teda intervjuuerinud mehe käest. "Ei, ma mõtlesin, et küsin lihtsalt," põhjendas Muttika.

Veidramaks kiskus intervjuu aga siis, kui Muttika jõudis Dagmar Oja ja Kaire Vilgatsini ehk duo Suurte Tüdrukuteni. "Kästi küsida, kuidas tunne on hetkel, aga ma ei küsi. Ma küsin, et kumb teist on suurem?" otsustas Muttika talendikatelt lauljatelt uurida.

"Hingelt või?" küsis segaduses Dagmar. "Mis kohta mõtled?" uuris Kaire. "Ma igaks juhuks rohkem ei pinni," liikus Muttika oma küsimustega Kadri Voorandi juure, kuigi Suured Tüdrukud üritasid saatejuhi veidrat arupärimist suurte juuste juurde viia.

Muttika sattus oma vahesaate küsimustega ka duo Redeli pahameeletormi alla. Raadihääl Indrek Vaheoja ütles Muttikale otse-eetris: "Ära ole selline! Kuulge Muttika, teie minge ära ikkagi Petserisse, sest miks te olete nii negatiivne? Minge ära siit! Minge Muttika kohe Petserisse ära!" teatas Vaheoja.

Samuti tekitas vaatajates küsimusi varem salvestatud klipp, mille jooksul uuris Muttika Sissi ja tema taustajõudude käest, mis nende puhkepausiks selga pandud riiete all peidus on. "Mis sul seal all on?" uurib Muttika endast palju nooremate neidude käest.

"Ja sul on ainult sokid, ma loodan?" uurib Muttika 21-aastase Sissi käest.

Muttika küsimused ja käitumine said kriitikat ka Twitteris.