"Arnold Oksmaa, kurat sa ikka oskad. Väga hea õnnitluse tegid ikka," kirjutas Kardo video juurde, soovides ka ise Mariann Treimannile palju õnne.

"Sa oled segi. Aga aitäh muidugi," vastas sellele blogija ise.

Mallukas andis septembri keskel teada, et plaanib abikaasast lahutada. "Te ilmselt nüüd loodate lugeda siit mingisugust dramaatilist lugu, kuidas selline hirmus asi juhtuda sai, aga tegelikult ei ole siin suurt mitte midagi. Me tegelesime kahjuks lihtsalt liiga piki aastaid mitte tülitsemisega, millest ma siin blogiski suure suuga rääkinud olen, aga ma ei saanud ise aru, et mitte tülitsemine tuleb lihtsalt meievaheliste teemade ignoreerimisest ja probleemide vältimisest. Ja nii juhtuski, et enne kui ma isegi aru sain, olid aastad möödas ja kõik need tunded hakkasid mul juba viiel erineval moel üle ääre ajama, nagu te ilmselt viimasel ajal siin blogist näinud ka olete. Ma käisin teraapias, sain oma üli paljudele küsimustele vastused ja nii see otsus sündis," selgitas Mallukas enda blogis ning Kardo nõudmisel palus selgitada, et lahutus on Malluka otsus.

Kardo ja Mariann abiellusid 2015. aasta suvel ja neil on koos kolm last - kuueaastane Mari Johanna, kolmeaastane Lende Liis ja aastane Marta Kene. Kõik pereliikmed asutavad üles ka Malluka blogis ning ühiselt tehti ka Kanal 2s jooksnud telesaadet.

Lahutus jõustus novembris ning paistab, et kolme lapse ema on ka leidnud endale uue kallima. "Ma tutvusin ühe tüübiga, kes mulle meeldib. Ma ei hakka ta nime kirja panema, ent olen enam kui kindel, et vähemalt pooltel teist on naistele omane FBI geen olemas ja ilmselt ei ole kuigi raske ka välja uurida, kes ta on, aga no see selleks," kirjutas Mallukas Tinderist leitud mehe kohta.

"Igaaataaheees, oli see millalgi eelmise aasta lõpus, kui ma temaga rääkima hakkasin ja kuna ta mind kohe sauna ei kutsunud ja muud moodi super weird ei tundunud, jäin ma temaga rääkima," jätkab ta.

"No ja siis umbes nädal hiljem saime me kokku ja mul on tunne, et super palju peale seda ei ole me mitte kokku saanud. Mis on kõik hästi tore, aga tekitab minus nii palju emotsioone ja küsimusi, nagu oleksin ma jälle vähemalt 15-aastane, mitte viisakas ning – ma ei jõua seda piisavalt rõhutada – classy daam," tunnistas Mallukas.