Intervjuu anti Briti jutusaatele "Loose Women". Kui üks saatejuhtidest avaldas imestust, et Pamela Anderson on kaasaga nii voodist, vastas 53-aastane endine Playboy modell, et nad ei ole voodist lahkunud alates jõululaupäevast.

Esimese intervjuu pärast abiellumist andnud Pamela Anderson rääkis, et kohtas oma praegust abikaasat Dan Hayhursti selles sama maja valduses, kus nad kahekesi rõõmsameelselt lebasid.

"See on nagu maagiline paik. Ta töötas siin ja mina jäin COVIDi pärast siia lõksu ja me saime kokku. Ning oleme siiamaani koos," avaldas Anderson.

"Rannavalve" veteran ütles ka, et ostis Vancouver Islandil oleva saare oma vanaemalt 25 aastat tagasi. "Olen viimased poolteist aastat kodus olnud ja elamist renoveerinud. Ja nüüd on see imeilus. Me oleme renoveerinud kõik kajutid, varsti paigaldame doki. See on imeilus maatükk. Ja Dan ja tema lapsed elavad siin ka," rääkis ta.

Pulmade kohta avaldas Pamela, et tegu oli armsa sündmusega, mis oli samas ka koroonaviiruse piirangute tõttu väga privaatne. "Meile meeldib küll omaette olla, aga oleks tore, kui mõned pereliikmed oleksid siin olnud. Meil oli tõeliselt imeilus ja vaikne tseremoonia, mille tunnistajateks olid pärismaalased, kes tegid läbi rituaali, millega me oma deemontites lahti saime," avas Pamela tausta pulmas toimunud kohta.

Kui paarilt küsiti, kuidas nad kavatsevad oma mesinädalad veeta, kui karantiin läbi saab, siis vastas Dan, et nad ei kavatse sellest välja tulla ja jäävad igavesti karantiini.

Saatejuht küsis Pamelalt, mis teeb Dani eriliseks, vastas näitlejanna, et Dan on tõeline mees, kes oskab lambipirni vahetada.