Kui Courtney Love (56) sai pearollis 1996. aasta filmis "The People vs Larry Flint", kus ta mängis nimiosas olnud Woody Harrelsoni kõrval, siis ta oli paljude jaoks ilmutus.

Ta paelus nii kriitikuid kui fänne ning sai parima naispeaosatäita kuldgloobuse nominatsiooni. See oli hea võimalus oma karjäär veelgi mitmekülgsemaks muuta, aga ta ei teinud seda.

Viis päeva pärast "The People vs Larry Flint" režissööri Miloš Formani surma, meenutas Love Instagramis nendevahelist koostööd. Pärast "Flynti" töötasid Miloš ja Love koos ka 1999. aasta filmi "Man on the Moon" juures.

Pärast seda on Love vaid teinud mõned episoodilised rollid filmides ja teles, sest ei valinud näitleja elukutset kui keegi, kelle algus oli nii tugev kui tal. Sõbrale pühendatud ülistuskõnes avaldas Love, et kuigi näitlemine oli väga lõbus, siis ta lõpetas, kuna #metoo juhtumeid kogunes liialt palju.

"Keegi ei uskunud mind ja see ei lõppenud. Seega ma lahkusin. Ning ma ei kahetse otsust. Võib-olla ma olen järgmises elus tugevam ning suudan seda taluda. Müts maha nende ees, kes on sellega hakkama saanud," selgitas ta.

Tema sõnus saatis lühike video koos Formaniga kuldgloobuse nominatsiooni aastast, kus Love kandis kleiti, mille oli Sharon Stone'ilt laenanud.

Kuigi ta ei kahetse enda otsust näitlemine jätta, siis ta tunnistas, et igatseb seda vahest. "Usaldus, mille võib suurepäraselt lavastajalt saada? See on üks sügavamõttelisemaid asju, mida ma ole elu jooksul kogenud," ütles ta.