Rääkidest suhetest läks naiste vahel jutt ka naistemees Ron Nõmmele, kes väidetavalt hiljuti kihlus koos Seidiga "Rannamajas" osalenud Merylin Nauga.

Brigitte Susanne Hundi eksi Ron Nõmme kihlatu Merylin on teatavasti sotsiaalmeediaplatvormil OnlyFans väga aktiivne, kiideldes "Kuuuurija" saates, et teenis ühel korral 20 000 dollarit kuus. See väide lükati ümber ning Nau eemaldus hiljem sellest väitest.

Kuna OnlyFansiga on liitunud ka "Rannamaja" teise hooaja osalised Viktoria Martinson ja Helena Klaar, siis on spekuleeritud, kas tulevikus leiab sealt ka ülejäänud kolm naist Seidi, Ada ja Hanna.

Brigitte ise seda mõtet heaks ei kiida. "Sinus on rohkemat ja ära OnlyFansi tee," õpetas Brigitte.

"Ei, ei, seda ma ei teeks mitte kunagi," vastas Seidi sellele resoluutselt. "Ma arvan, et minu keha peaks jääma ikka sellele kaaslasele, kes mul on. Kõik ei pea seda nägema," selgitas Seidi.

Brigitte ütles, et neiul oleks mida näidata ja tõi ka välja, et Seidi kandideeris aastaid tagasi Eesti versiooni saatest "
Eesti tippmodell", mis jooksis neli hooaega. Seidi leiab, et ta sobiks modelliks vaid oma pikkuse, kuid mitte näojoonte tõttu.

"OnlyFans jääbki katki, sest sa ei taha enda keha näidata?" püüdis Brigitte teema kokku võtta. Seidi nõustus, mille peale Brigitte vastas: "Siis sa oled hästi teinud."