Randvere sõnul ei kõnetanud teda ei Caater ega Nancy. "Ma mäletan selgelt, et teised kuulasid neid asju, aga mind see ei kõnetanud. Kui praegu kasvaks üles, siis popmuusika on palju parem," ütles ta.

Märt Avandi tunnistas, et tolleaegne muusika oli kole. "Suuremalt jaolt oli see kõik ikka kohutav, aga me proovime need mõned kohutavad lood ka päris ilusaks teha," ütles Avandi.

Vaiksoo lisas, et nad valisid lugusid oma kavasse printsiibi järgi, et mida kohutavam on, seda kindlamalt tuleb seda esitada. Näiteks Caateri "O Si Nene", Tiiu Tulbi "Nukuke" ja Janika Sillamaa "Lootus".

Märt Avandi tõdes, et tema mäletab 90ndate algusest totaalset vaesust. "Me ei olnud otseselt näljas ega külmas, aga süüa tõesti midagi ei olnud ja raha ka mitte. Kõik oli selline trööstitu. Aga samas see lapsepõlve õnnetumaks ei muutnud," ütles Avandi ning lisas, et praeguse ajaga võrreldes oli see suur vaesus.

Nele-Liis Vaiksoo sõnul laulis ta 90ndatel ETV tütarlastekooris. "Mina ainult reisisin mööda ilma ringi. Kui tänapäeval on see väga tavaline, et koorid reisivad, siis tol ajal oli see suur asi, et me juba Soome läksime," nentis ta.