Kokteilibaar Nümf soovis oma külalistele pakkuda hea söögi ja joogi kõrvale natuke muusikalist meelelahutust ning kutsus selleks esinema Heidy Purga.

"Heidy Purga hoolitseb selle eest, et Su keha saaks liikuma ja tuju oleks keskmisest parem," reklaamiti üritus välja, lisades, et haiged inimesed peaksid koju jääma. Üritus kestis kaks tundi ja oli tasuta külastamiseks kõikidele soovijatele.

Kroonika võttis Heidy Purgaga ühendust ja uuris, kas võimuerakonna liikmena pole vastutustundetu raskel koroonaajal sellistel üritustel osaleda.

Heidy Purga riigikogu profiilil teatab saadik, et Eesti suurim väärtus on tema inimesed. "Ma hoolin oma riigist ja soovin, et kõigil oleks võimalus ennast teostada. Olen 20 aastat töötanud avaõiguslikus ettevõttes ja tean, kui lihtsalt võivad töös tekkida mugav leigus ning kaugenemine. Olen alati püüdnud seda vältida ning leida kõiges uusi võimalusi ja vaatenurki ning nõudnud seda ka teistelt," toob ta seal välja.

Purga üritusel käimist ei eita. "Vastab tõele, et käisin möödunud reedel muusikat valimas. Tegu ei olnud tantsupeoga, vaid taustamuusika mängimisega restoranis-kokteilibaaris, kus korraldajad ja mina pidasime kinni Terviseameti soovitatud nõuetest," kommenteeris 2014. aastal Reformierakonnaga liitunud Purga.