Edaspidi kuuleb Dr. Julius Hibbetile häält andmas Kevin Michael Richardsoni, vahendab Hollywood Reporter.

Harry Shearer on "Simpsonite" sarja tuumosaline olnud juba selle algusest peale. Möödunud nädalal eetris olnud episoodis "DiaryQueen" kuulis Sheareri häält Hibberti rollis viimast korda.

Alates 28. veebruari episoodist kuuleb kummalise arsti rollis hoopis Richardsoni. Ta on tunnustatud häälnäitleja, kes on kaasa teinud enam kui 70 "Simpsonite" episoodis, aga ka sarjades nagu "Family Guy", "American Dad" ning "F Is for Family".

See ei ole sugugi esimene kord, kui vastava nahavärviga näitleja võtab üle sellekohase tegelaskuju. Homer Simpsoni kolleegi Carl Carlsoni häält hakkab edaspidi tegema Alex Désert. Varasemalt tegi seda Hank Azaria, kes pidi loobuma ka Apu rollist. Koomiksipoe omaniku jaapanlannast abikaasat hakkab edasipidi Tress MacNeille'i asemel mängima Kumiko Albertson.

Need muudatused tulevad pärast seda, kui "Simpsonite" produtsendid lubasid eelmisel suvel pärast mitmeid üleriigilisi rahutusi lõpetada rassiline ebavõrdlus ning asendada valged häälnäitlejad mittevalgete tegelaskujude rollidest.