21-aastane New Yorgis asuva Parsonsi disainikooli tudeng Keaton Bullen sõnas BBC-le, et Wang ahistas teda Suures Õunas asuvas ööklubis.

Uudis tuleb pärast seda, kui kõrge tasemeline advokaat Lisa Bloom sõnas, et esindab nüüd juba 11 meest, kes väidavad, et kuulus moedisainer on neid ahistanud. Alexander Wang ise neid süüdistusi eitab.

Bullen, kes oli intsidendi ajal 20-aastane, oli koos sõbraga Fishbowli ööklubis 24. augustil 2019, kui ta umbes pool tundi enne südaööd Alexander Wangi kohtas.

Bullen rääkis BBC-le, et nad rääkisid alguses nende ühisest koolist, kus noormees praegu sisedisaini õpib. Wang kutsus siis noormehe ja tema sõbra enda laulu, pakkus neile pudeliga viina ning siis mindi koos tantsupõrandale.

Varajastel hommikutundidel Wang siis seksuaalselt ründas Bullenit, väidab noormees.

"Ühel hetkel tegi ta minu püksiluku lahti, libistas käe mulle püksi ja hakkas kõikide silmade ees minu peenist katsuma. Ma olin hirmust kange," ütles 21-aastane tudeng.

"Ta ütles, et tahab mind koju viia. Minu jaoks oli see väga veider ning ma eemaldasin ennast sellest situatsioonist võimalikult kiiresti," lisas Bullen.

Wangi üks advokaate Paul Tweed sõnas, et ootab praegu ööklubi turvakaamera salvestist, mis tõestab kategooriliselt, et tema klient ei ole süüdi.

Bullen sõnas, et soovis asja avalikuks teha, et toetada teisi Wangi ohvreid, keda on avalikult kutsutud valetajateks. Noormees ise moedisaineri vastu kohtusse ei lähe ning ei soovinud ka oma pilti avaldada, et inimesed ei arvaks, et ta otsib oma sõnavõtuga vaid tähelepanu.