Kim Kardashiani õde ja moebrändi Good American kaasasutaja tutvustas hiljuti ettevõtte esimest jalatsikollektsiooni. Kollektsiooni kampaania uues fotosessioonis näeb 36-aastast Kardashianit, kelle ebaloomulikult pikad jalad jäid ette fännidele.

"Pildil on jalad liiga pikad," kirjutas üks kommenteerija. "Miks on tema jalad nii pikad," küsis teine ​​kommenteerija juurde.

Kardashian reageeris kiiresti, et kummutada kõik kuulujutud. Ta viitab sellele, et taolise välimuse tekitas temas kaamera nurk ja objektiivi tüüp.

"HA ma murdun! Mõned neist GA fotodest on võetud taolise objektiiviga, mis loob venitusefekti," kirjutas Kardashian esimeses säutsude seerias. "Mida lähemal objekt kaamerale on, seda rohkem see pikeneb. Nii et mõnel minu fotol näevad mu jalad / sõrmed uskumatult pikad välja. Ärge muretsege! Mul on ikka normaalse suurusega käed / sõrmed."

"Ma mõtlen..LOL kuidas keegi võiks uskuda, et see on minu jalgade suurus?!" "See on objektiivi nurk ja tüüp. Ja isiklikult arvan, et see kaamera objektiiv on nii lahe."

Seejärel ütles Kardashian:

"... LOL, mu vanad käed, normaalse suurusega käed on ikka veel käes. Ei, ma ei käinud operatsioonil sõrmede venitamiseks ja see pole ebaõnnestunud photoshop. Head päeva," ütles ta talle fännid.