Paltrow kirjutas hiljutis oma blogis, et koroonaviirusesse nakatumise tõttu kannatab ta siiamaani kroonilise väsimuse ning aju oleks justkui udus. Ta lisas, et funktsionaalse meditsiini praktiseerija soovitas tal intuitiivset paastumise režiimi, vahendas BBC.

Endine Hollywoodi täht, kes on muutunud tõeliseks elustiili guruks, paastub iga päev kella 11ni, on keto ja taimedel põhineval dieedil ning käib infrapuna saunas.

Kuid terviseameti professor Stephen Powis sõnas, et need ei ole lahendused, mida nemad soovitaksid. Powise soovitusel peaks koroonaviirusega võitlemiseks kasutama tõsist teadust.

"Nagu viirus levib ka valeinfo üle piiride, see muteerub ja võtab uue vormi. Seega ma arvan, et YouTube'il ja teistel platvormidel on tõsine vastutus ja võimalus siin."

"Olen viimastel päevadel näinud, kuidas Gwyneth Paltrow kannatab COVID-i haigusnähtude käes. Me soovima talle parimat, aga mõned ravimeetodid, mida tema välja pakub, neid me terviseametis ise ei soovitaks."

"Me peame pikaajalist COVID-it võtma tõsiselt ja kasutama tõsist teadust. Kõikidel mõjuisikutel on vastutustundlikuse kohustus ning kohustus hoolida."

Kuigi COVID on paljude jaoks lühiajaline haigus, siis teiste jaoks võib viirus mõjuda veel mitu nädalat ja kuud. Vastavalt British Medical Journalis avaldatule põevad viirust pikemalt umbes kümme protsenti nakatunutest ning üles on kerkinud mured, et kannatajad ei saa piisavalt toetust.