Kethi Uibomägi tegi Instagramis avaliku pöördumise, kus kutsub üles inimesi hoolikamalt piiranguid jälgima, et koroonaviirus ükskord kontrolli alla saada.

Ta loetles ette ka kõik selle, mida konkreetselt tema on teinud, et mitte ise nakatuda ja teistele viirust mitte edasi anda. "Täiendasin enda maskivarusid, sest kangast maske pesen ju iga päev. On hea, kui apteegist pärit maskid ka käepärast võtta. Ma väldin sõpradega suuremaid istumisi ja polegi üle kahe sõbraga korraga kokku saanud. Tahan väga näha enda viimaseid nädalaid beebiootel õde ja tema vahvaid poegi, aga hoiame kõikide turvalisuse huvides distantsi," kirjutas ta.

"Ise telesaadete salvestustel olles olin korralik, kellelegi lähedale ei roninud, desinfitseerisin pidevalt käsi ja telefoni ning kandsin maski seni, kuni veel sai. Natukene veel on vaja vastu pidada ja end kokku võtta, palun teeme seda koos!" pani ta inimestele südamele.

Kethi tahaks juba ammu minna oma teise koju Gruusiasse, kus on ka tema kihlatu. Kui aga epideemia languse märke ei näita, siis ei ole see varsti enam võimalik.

Lauljanna avaldas ka, et on pidanud koroonatesti tegema 13 korda, sest seda on erinevatel põhjustel vaja olnud, ning alati on testid olnud negatiivsed. Ta usub, et ta ei ole nakatunud, kuna ta on piirangutest kinni pidanud.

"Palun hoia iseennast ja võta vastutus selle viiruse eest ise!" ütles ta lõpetuseks.