Hulu avaldas neljapäeval, et nad on peagi avaldamas mitmeid uusi sarju ja filme, mis vaatajatele kindlasti meeldib. Paljud poksifännid kindlasti rõõmustavad teate üle, et ka Mike Tysonist endast valmib dokusari "Iron Mike". Küll aga peaksid nad ümber mõtlema, sest Tyson ei ole sellise sarja loomiseks oma luba andnud, vahendas TooFab.

Tyson kutsus seda volituseta projektiks, mis on kultuuriliselt sobimatu. "Hulu teadaanne teha volituseta dokusari Tysoni loost ilma kompensatsioonita on küll kurb, aga mitte üllatav," teatas Tyson Instagramis natuke pärast voogedastuse teadaannet.

"See teadaanne ajal, mil meie ühiskond on lõhestunud, on ideaalne näide Hulu korporatiivsest ahnusest, mis on viinud selle kultuuri sobimatult kujutava projektini minu eluloost," lisas Tyson.

Poksija tõi välja ka Hulu tegelikud motiivid. "Teha see teadaanne mustade ajaloo kuul näitab Hulu soovi dollarite järele enam kui mustanahalise mehe loo õigused."

Tyson kinnitas fännidele, et praegu on töös ka tema volitusega projekt, mis kujutab tema elu. "Hollywood peab mustanahaliste kogemuste osas olema tundlikum, eriti pärast seda, mis juhtus 2020. aastal."

Hulu sõnas "Iron Mike'i" välja kuulutades, et sarjaga sukeldutakse pöörase, traagilise ja vastuolulise elu ning karjääriga poksija ellu, kes on üks polariseerivamaid spordiajaloos.

Tyson kutsus inimesi üles Hulu sarja boikoteerima ning lisas, et tema mittekaasamise taga võivad olla rassistlikud motiivid. Hulu on siiamaani keeldunud teemat kommenteerimast.

Kuigi Mike Tysoni näol on tegu ühe parima poksijaga ajaloos, siis 1992. aastal mõisteti ta vägistamise eest vangi. Talle määrati kuue aastane vanglakaristus koos nelja aastase katseajaga. Lisaks pidi ta end teise astme seksuaalkurijategijana kirja panema. Tyson sai vangist välja 1995. aastal, olles kandnud ära vähem kui kolm aastat oma karistusest.

Pärast vabastamist naasis ta poksi juurde ning võitis 1996. aastal Frank Bruno alistamise järel tagasi ühe oma mitmest kaotatud maailmameistrivööst. Teise vöö sai ta veel samal aastal, alistades esimeses ringis Bruce Seldoni.

Sellele järgnes Tysoni lahing Evander Holyfieldi vastu, mille viimane ootamatult võitis. Korduslahingu võitis samuti Holyfield, kuna Mike Tyson diskvalifitseeriti tema kõrvast jupi hammustamise tõttu.