Zevakin avalikustas video, kus ta vaatab Brigitte Susanne Hundi bachata-teemalist videoblogi ning viskas video üle nalja, kuid tundus, et Hundile Andrei huumor ei meeldinud. Mõne aja pärast tegi Brigitte oma Instagrami loos video, kus ta nägi solvununa välja ning avaldas pahameelt selles osas, et video ei olnud tema arust sugugi naljakas.

Zevakin ise võttis kõike huumoriga. Kuna Brigitte tantsis Indrek Mägi juhendamisel bachatat, siis otsustas ta fännidele kingituse teha. Kui tema video saab kokku 10 000 meeldimist, siis tantsib ta neile bachatat. Hääled tulid kokku kahe päevaga. Andrei võttis ühendust vana tuttava Greta Korjuga ja koos hakati treenima.

Pärast skandaali ei ole Hunt ega Zevakin üksteisega rääkinud. "Mul on sellest teemast ükskõik ja ma väga ei hooli sellest. See on väga tobe, kuidas inimene võib solvuda sellise naljaka asja peale," ütles Andrei.
Zevakin on algusest peale toetunud printsiibile, et ta ei hakka teiste inimeste välimust mõnitama ega halvustama. "Ma teen nalja ainult selle üle, mida inimene on ise suust välja öelnud või kuidas käitunud. Kui ma midagi kavatsen öelda, siis samal ajal mõtlen peas läbi, enne kui ütlen midagi. Filter töötab alati," sõnas Andrei.

Tüli kahe rahvalemmiku vahel on löömanud juba maist 2020 ja viimaks saavad nad kaamerate ees kokku, et kõik selgeks rääkida.

Brigitte sõnul bachata oli just see, mis teda terveks ravis. "Ma tegin seda nii suure rõõmuga. Ma teadsin, et ma ei saa kunagi sama heaks, kui Indreku ekstüdruk. See tegi mulle haiget," rääkis Hunt.

"Reaalselt, me saame surma peale seda podcasti!" Miks Brigitte nii ütles, vaata ja kuula SIIT.

Jaga
Kommentaarid