Laul on mõeldud igaühele, kes igatseb või kellel on juba olemas enda parem pool. Enda päike, kuu, tähed ja maa. Kuid ka nendele, kes on suutnud lahti murda selle, mis on olnud neile tohutult tähtis ja kallis. Hoidke teineteist ja väärtustage neid momente kui olete koos!

29.jaanuar 2020 alustas Uudo singli “Pray” kirjutamist ja esimest korda nägi see ilmavalgust Viljandis. “Viljandis elavad mu kaks parimat sõpra Erki ja Triin, nad on tohutult palju mind aidanud sellel teekonnal, et see laul jõuaks teieni”, sõnas Uudo. Laul räägib sellest, kuidas tuleb väärtustada neid momente, kui oled kalli inimesega koos. Kunagi ei tea millal need hetked elus lõppevad. Uudo on kirjutanud laulu kõigile, kes igatsevad kedagi või tunnevad kuidagi rutiini enda suhtes.

Erki Paju on loo üks autoritest aidates Uudo laulule produ ja mixi teha. Klaverit ja kitarri mängis laulule sisse Carlos Ukareda. Master on tehtud kurikuulsas Susi stuudios Sten- Olle Moldau käe all. Algselt on laul koos videoga Youtubes, kuid nädala jooksul ilmub see laul ka teistesse platvormidele.

Lisaks “PRAY” loo väljaandmisele ilmub Uudol ka koos Instagrammi staari Kendra Katrina Könneliga podcast/saade “HAIGETIKS”. Saade alustab neljapäeval kell 19.00 Youtubes. Esimeses saates laseb Uudo teha endale Kendra valitud Tattoo.