Kui Kroonika aastate eest Ilmarilt tema ja Liisu suhte kohta kinnitust küsis, ütles Ilmar, et ta ei räägiks sellest isegi oma emale mitte. Kuid kuulujutud rääkisid, et tuntud näod olid leidnud teineteist ühel ringhäälingu üritusel. Nende suhe oli kolleegide seas eriti kõmuline, sest Liisul ja Ilmaril on vanusevahet 20 aastat.

Toona õhku jäänud teema sai aga kinnituse 2019. aasta Arvamusfestivalil, kuhu rahvusringhäälingu esipaariks tituleeritud Liisu ja Ilmar koos ilmusid. Ka tookord suunas Ilmar jutu oma suhtelt noore teleajakirjanikuga kõrvale, öeldes: "Vaadake parem minu tehtud filme!"

Vaid veidi rohkem kui pool aastat tagasi tulid Liisu ja Ilmar koos paarina 20. augustil toimunud presidendi roosiaia vastuvõtule.

Liisu Lass

Lahkumineku teemal Liisu sõna ei võta, ta keeldub kommentaarist. Ilmar aga esimest korda nende aastate jooksul kaude tunnistab suhet, kui kummutab kuulduse nende lahkuminekust: "Minu teada ma küll Liisust lahus ei ela."

Ilmar Raag

Ilmar on ühest aastatetagusest varasemast suhtest lapsevanem. Ainuke naishing, kellega ta on end ka avalikkuse ees näidanud, on hiljem Samosti ja Lassi juhtimise all „Aktuaalsest kaamerast“ koondatud Kadri Hinrikus. Viimased kümme aastat on Hinrikus olnud dirigent Tõnu Kaljuste elukaaslane. Kaljuste oli enne seda juba mõnda aega olnud lahus oma kauaaegsest abikaasast, Eesti Draamateatri diivast Ülle Kaljustest.

Tartu ülikoolis ajakirjandust, suhtekorraldust ja rahvusvahelisi suhteid tudeerinud Liisu Lass on teinud viimase kümne aastaga ERRis muljetavaldavat karjääri. Ta alustas ERRi raadiouudiste Tartu toimetuses ja juba mõni aeg hiljem töötas Tallinna toimetuses raadiouudiste vastutava toimetajana. Pärast seda oli Liisu mõned aastad ametis toimetaja ja uudistelugejana „Terevisioonis“. 2017. aasta oktoobrist on ta ERRi teleuudiste juht ning aasta pärast seda sai temast "Terevisiooni" saatejuht.

Jaga
Kommentaarid