Kui palju ta õelt valeväidete ning emotsionaalsete kannatuste pärast tahab saada, ei ole teada, kuid Morgani sõnul ei vasta tõele väited nagu ta oleks olnud vägivaldne. Selle tõttu sai ta tõsise vaimse trauma ning tema reputatsioon on langenud, vahendas BBC.

Vaid kuu aega tagasi kaebas Mariah sama raamatu eest kohtusse tema õde, kes nõuab staarilt kahjutasuks 1,25 miljonit dollarit. Alison Carey sõnul on väited, nagu ta oleks 12-aastasele Mariah'le andnud Vaaliumit, püüdis teda kupeldada ning valas ta kuuma teega üle, tehtud vaid selleks, et teda alandada ja häbistada.

Alison eitab kõiki neid asju ja ütleb, et õel pole tõendeid, et neid tõsiseid süüdistusi tõestada.

Mariah avaldas oma elulooraamatu eelmisel septembril. Juba oktoobris oli see raamatute edetabelite tipus. Teoses on mitmeid avaldusi lauljanna elu kohta, nagu tema raske lapsepõlv, lapsena kogetud rassism ning et tema esimene abikaasa, muusikaprodutsent Tommy Mottolaga oli ahistav.

1960. aastal sündinud Morganit häirib raamatus kõige enam õe tehtud väide nagu oleks Morganil isaga olnud suur kaklus, kui Mariah oli väike. Mariah väidab raamatus, et isa ja poja lahutamiseks läks vaja 12 politseinikku, kuid Morgan ütleb, et seda kaklust pole olnud, ning koduvägivalla väljakutsele reageerivad tavaliselt vaid üks või kaks võmmi.

Vend kaebab ka selle üle, et Mariah tegi väite nagu oleks Morgan püüdnud temalt edukaks saades raha välja pressida ja nagu oleks Morgan kohtulikult süüdi mõistetud.

Kohtule esitatud kaebuses tuuakse välja, et Morgan ei kaeba raamatu sisu üle vihast ja kättemaksust, vait pettumusest õe reetlikkuse üle. Morgan on väidetavalt alati õde toetanud ning soovinud talle elus ja karjääris kõige paremat.