Erinevatest Instagrami story'dest, mis praeguseks hetkeks on juba kustutatud, nähti peol mitmeid tuntuid nägusid, sealhulgas lauljaid Merilin Mälku ja Uudo Seppa ning "Rannamaja" osalisi Ada Nelket, Seidi Voogret ja Silver Meierit. Samuti viibisid peol vigursuusataja Kelly Sildaru ning tema treenerist kallim Mihkel Ustav.

Asjaolu teeb huvitavaks olukord, et Pluuto ja Andrei Zevakin mõlemad pidid loobuma finaalis ülesastumisest, sest nende tiimist avastati koroonapositiivne inimene. Sellegipoolest ei paistnud taustajõududel ja fännkonnal jäävat pidu pidamata, sest ideaalseks kohaks sai just Zevakini stuudio.

Kroonika pöördus ka Uudo Sepa poole, kes pikalt mõtlemata ütles pärast toru hargile visates järgmist: "Ma olen sellest juba rääkinud, nii et head aega!" Arvatavasti viitab Uudo paar tundi varem Õhtulehele antud kommentaarile: "Korraldamisest ei tea mina midagi. Ma ei ole ise ühtegi videot sellest teinud. Minu jaoks oli tegemist suhtelisest väikse istumisega ja läksin lihtsalt vaatama Eesti laulu."

Tundub, et häbi on hakanud ka "Rannamajast" tuntuks saanud Seidi Voogrel, kes ajakirjaniku küsimustele ei vasta. Tabamatuks on jäänud ka spordisangar Kelly Sildaru.

Sarnast pidu peeti ka kaks nädalat tagasi, kui Pluuto ja Zevakin esimeses poolfinaalis osalesid ning edasi pääsesid. Juba siis olid koroonanumbrid Eestis ülimalt kõrgel ning kehtestati aina karmimaid piiranguid.

Kroonikale teadaolevalt viibis pärast Eesti Laulu finaali lõppu peol ka lähikontaktseks tunnistatud Andrei Zevakin, keda olevat nähtud ka mitmetel Instagrami story'del, mis on nüüdseks kustutatud.

Kroonika on ühendust võtnud ka teiste asjaosalistega. Uudis täieneb!