Harry ja Meghan paljastasid, et nad olid tegelikult abielus juba enne suurt kuninglikku pulma. "See vaatemäng on maailmale, aga me tahtsime, et see liit oleks meie endi jaoks," ütles Meghan ja selgitas, et nende privaatsel tseremoonial polnud kaasas ühtegi pereliiget ning nende pulmatunnistusel, mis ripub koduseinal, on ka hoopis selle päeva kuupäev.

Kuid Meghanil tuli pisaraid valada juba enne suurt päeva. Kuigi meedia kirjutas, et ameeriklanna ajas pruutneitsite kleidiproovis Cambridge'i hertsoginna Catherine'i nutma, siis tegelikkuses oli see hoopis vastupidi. Kuigi intervjuu teistes teemades oli Meghan vägagi avameelne, siis ta ei soovinud prints Williami abikaasast halvasti rääkida ning lisas, et Kate hiljem vabandas.

Rassism kuningakojas

Kindlasti hakkab kõige enam kõneainet pakkuma avameelse usutluse osa, kus Meghan räägib rassismist kuningakojas. Väidetavalt oli tema esimese raseduse ajal pidevalt jututeemaks see, kui pruun nende beebi on.

"Nendel kuudel, kui ma olin rase, olid jututeemadeks pidevalt see, et teda ei hakata turvameestega kaitsma, talle ei anta tiitlit ja see, et kui tume tema nahatoon saab olema, kui ta on sündinud," paljastas Meghan. Tema sõnul võib kindlasti eeldada, et tema poega ei nimetatud printsiks, sest kardeti, et ta tulebki liiga pruun.

Hertsoginna keeldus paljastamast, kes selliseid jututeemasid alustas, sest ta saab aru, et see laastaks nende mainet.

Meghanile tegi haiget mõte, et tema pojale, kes on esimene tumedama nahatooniga sündinud kuningliku perekonna liige, ei anta printsi tiitlit ning teda ei hakata turvama.

Meghan plaanis enesetappu

Hertsoginna sõnul muutus kuninglik elu väljakannatamatuks tema esimese raseduse keskpaigas. "See oli väga selge, tõsine ja hirmuäratav mõte. Ma ei tohtinud üksi jääda," kirjeldas Meghan oma toonaseid tundeid. Sellest oli teadlik ka prints Harry ning hertsoginnale otsiti ka professionaalset abi. Ta käis rääkimas ka varalahkunud printsess Diana ühe parima sõbrannaga.

Ka Harry rääkis oma vaimsest tervisest ning tunnistas, et enne Meghaniga kohtumist tundis ta, et ta on oma elus kinni. Siiski tunnistas ta, et ilma Meghanita poleks ta kuninglikust perekonnast julgenud lahkuda.

"Mu isa, mu vend, nad on kõik kinni. Nad ei saa lahkuda ja ma tunnen neile sellepärast kaasa," ütles Harry ning paljastas, et nad hetkel ei suhtle isa Charlesiga, sest viimane lihtsalt ei võta tema kõnesid enam vastu.

"Miks ta su kõnesid enam vastu ei võta?" uuris hämmingus Oprah. "Sest... Selleks hetkeks olin ma võtnud ohjad enda kätte. See oli selleks, et teha seda minu perekonna jaoks. See ei ole üllatus kellegi jaoks," selgitas ta.

MÕRANENUD PEREKOND Prints Harry paljastas, et ta ei suhtle enam oma isa Charlesiga. Meghan väidab, et Kate ajas teda mõned päevad enne pulmi nutma.

Siiski keeldub Harry tunnistamast, et ta oleks kuninganna Elizabeth ll kogu selle protsessi käigus meelega teadmatusse jätnud. "Mul on liiga palju austust tema vastu, et seda teha," väitis prints ning lisas, et ta teab, et sellised artiklid, mis vastupidist väidavad, tulevad süsteemist seespoolt.

Oli ka rõõmusõnumeid

Kuigi peamiselt oli Sussexi hertsogi ja hertsoginna intervjuu tumedates toonides, siis oli sõbrapäeval beebiootuse avalikustanud paaril rõõmusõnumeid. Nimelt on pisipoeg Archie saamas endale väikese õe. "Ma olen nii tänulik. Lihtsalt see, et saada laps või isegi kaks, vahet pole, kas on poiss või tüdruk, on suur asi. Aga see, et meil hakkab olema nüüd poeg ja tütar... Mida sa veel tahta saad!" seletas Harry rõõmsalt.

Meghan lisas juurde, et kaks last on ka nende piir ja pisike preili peaks sündima suvel.

Siiski on nende tulevikul mõningaid tumedaid pilvi, sest Harry tunnistas, et nad on pidanud võtma vastu erinevaid projekte selleks, et maksta arveid ära. Kuninglik perekond lõpetas igasuguse rahalise toetuse andmise 2020. aasta alguses ära. Seetõttu olid Sussexid sunnitud ka Kanadast Los Angelesse kolima, et leida paremaid projekte.

Lepingud Netflixi ja Spotifyga polnud printsi sõnul nende pikema plaani osa. "Seda soovitas meile keegi teine sellel hetkel, kui mu perekond lõpetas minu rahalise toetamise ja ma pean maksma meie turvateenuste eest," paljastas Harry ning lisas, et suureks abiks on olnud ka tema ema Diana poolt jäetud raha. "Ilma selleta poleks me saanud seda teha."