Mõned kuud enne surma oli "Armastuse saare" juht rünnanud kodus oma kallimat Lewis Burtonit ning talle kutsuti politsei. Kuigi mees andestas Caroline'ile ja nad tahtsid suhtega jätkata, siis asi oli jõudnud juba kohtusse ning Flack vabastati vahi alt tingimusel, et ta ei võta elukaaslasega ühendust.

Seda elas Caroline väga raskelt üle ning oli ka üheks põhjuseks, miks ta otsustas endalt elu võtta. Jody sõnul polnud tegemist sugugi esimese korraga, kui tema kaksikõde armastuse tõttu pööraseid tempe tegi. Nimelt olevat tavaks, et kui Caroline'i süda murtakse, siis ta elu kukub koost.

"Ta võttis tablette, jõi palju. Lõpetas situatsioonides, mis viisid teda lausa EMOsse. Ta tõesti ei suutnud tulla toime selle tundega," meenutas Jody Caroline'i mitmeid lahkuminekuid.

Staari ema Christine'i sõnul sai Caroline esimese üledoosi, kui ta õppis Cambridge'is näitlemist. Ka see oli tingitud purunenud armastusest. Pärast seda muutus tema perekonna jaoks kõik. "Arstid arvasid, et see on vaid ühekordne juhtum, kuid pärast seda jäi meile alati hirm. Me muretsesime alati, kui midagi juhtus," paljastas Christine.

Jody, kes on oma lahkunud kaksikõest rohkem kahe jalaga maa peal, teadis, et Caroline'i on paelunud eneselt elu võtmine juba pikemat aega. "Ta oli alati vaimustunud enesetapust ja ma teadsin sellest. Ma olin valmistunud ette, et see võib juhtuda," tunnistas ta.