„TV3 teeb igaõhtust otsesaadet, täites kõiki rangeid ohutusnõudeid ega soovi seetõttu riskida saatejuhtidega, kelle käitumine on olnud hukkamõistu väärt,“ selgitas TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv.

„Õhtuse vahetuse“ tänaõhtusteks saatejuhtideks on kaks salapärast ja väga tuntud naist, keda naistepäeva puhul asub üllatama strippar Marco.

Laupäeva õhtul toimunud peol olid koos Seidi ja Adaga veel mitukümmend noort, kes ei jälginud ohutusnõudeid. Tuntud nägudest olid kohal veel lauljaid Merilin Mälk ja Uudo Sepp ning sportlased Kelly Sildaru ja Mihkel Ustav. Allikate väitel tuli peole ka Andrei Zevakin, kes peaks hetkel olema isolatsioonis, sest on puutunud kokku koroonahaige inimesega.

Pärast "Duublist" kinga saamist teatas Seidi, et on otsustanud vabatahtlikult olla 10 päeva isolatsioonis. "Ma tean, et see oli vale ja vastutustundetu arvestades seda olukorda, mis praegu on. Kuna olin nende inimestega viimasel ajal nii palju kokku puutunud, siis arvasin, et see on kuidagi turvalisem. Mul ei ole enda kaitseks rohkem midagi öelda," ütles Seidi oma käitumise kohta.

Ka Ada tunnistas, et ta on pärast koroona läbipõdemist käitunud hooletult, kuid ta saab täiesti aru, et selline tegu on vale. "Ma ei osale draama pärast, mis on hetkel käima läinud täiesti arusaadavatel põhjustel. Tahaksin isiklikult siinkohal öelda, et läbi põdenuna ma seda edasi ei kanna, aga võin jätta teistele mulje, et see on okei. Ei ole."