69-aastane naine, kes on kuulus nii noorusliku väljanägemise kui ka iseloomuliku hääle poolest paljastas, et värskendab enda nägu kaks korda aastas botoxiga, kuid üleriigiline kinniolek on selle protseduuri tegemise teinud raskeks.

"Kasutan botoxit kaks korda aastat ja juba mitmeid aastaid järjest," lausub glamuurne Tyler, lisades, et tal pole olnud võimalust juba enne eelmisi jõule end süstida. Sellegipoolest tunnistab ta, et tal on kõik hästi ning oma vanuse kohta näeb ta hea välja.

The Sunile lisas Tyler veel, et ei kavatse kunagi pensionile jääda. "Vaatan Tom Jonesi ja tema šarmi. Tema hääl on sama tugev kui kunagi ja ta on minust kõigest kümme aastat vanem," tõdeb Bonnie.

Bonnie, kellel ilmus uus album "The Best Is Yet To Come", selgitas hiljuti oma lavaeelset rituaali, öeldes: "Minu rituaal enne lavale minekut on see, et me kõik kallistame üksteist, bändi ja meeskonnaga ning mul on varuks üks Jack Daniels ja Red Bull, mis annavad mulle diivad."

Bonnie hiljutine film "This Morning" pani vaatajaid imestama, et ta saab suvel 70-aastaseks, kuid ta näeb ikkagi nii ajatu välja.