Raadio Sky Plus saatejuht selgitas eetris, et noorte käitumist ei tunnusta, kuid ebamaiselt kummaliseks ei pea. "Ma saan neist aru. See on igati rumal, loll ja vastutustundetu, aga neil on ju kindel alibi – nad on noored. Kamoon! Kuna sa siis veel teed kõiki neid vastutustundetuid, lolle ja suisa eluohtlikke asju kui mitte noorena!" arutles saatejuht.

Kaks päeva tagasi jäid mitmete noorte Instagrami story'delt silma kaadrid, kus ühele väiksele pinnale oli kogunenud mitukümmend inimest. Koroona tippajal peeti lõbusalt pidu ning vaadati ühiselt Eesti Laulu. Väidetavalt koguneti lähikontaktis olnud Andrei Zevakini stuudiosse, kes pole seni Kroonika korduvatele pöördumistele reageerinud. Allika sõnul viibis ka tema peol.

Erinevatest Instagrami story'dest, mis praeguseks hetkeks on juba kustutatud, nähti peol mitmeid tuntuid nägusid, sealhulgas lauljaid Merilin Mälku ja Uudo Seppa ning "Rannamaja" osalisi Ada Nelket, Seidi Voogret ja Silver Meierit. Samuti viibisid peol vigursuusataja Kelly Sildaru ning tema treenerist kallim Mihkel Ustav.