Sussexi hertsog ja hertsoginna esitasid kuningliku perekonna vastu väga tõsiseid süüdistusi, mis pani kulmu kergitama nii mõnegi kõrvaltvaataja.

Nüüd on palee teinud avalduse, kus on kirjutatud järgmist:

"Kogu perekond on äärmiselt kurb, kuuldes, missuguste väljakutsetega on Harry ja Meghan pidanud viimastel aastatel toime tulema. Väljatoodud probleemid, eriti rassiga seotud küsimused, on tõsiselt murettekitavad," ütlevad nad alustuseks.

"Kuigi mõned mälestused võivad inimestel erineda, võetakse neid asjaolusid väga tõsiselt ning pere arutleb nende üle privaatselt. Harry, Meghan ja Archie on alati olnud väga armastatud pereliikmed," lausuvad nad.

Nimelt väitis Meghan intervjuus Oprah'le, et teda keelduti abistamast ja kaitsmast. Muu hulgas on ta kannatanud enesetapumõtete all ning selle pärast, et kuninglik perekond väljendas muret selle üle, kui tume tuleb Archie nahavärv.

Harry väitel ei saanud nad 2020. aasta esimeses kvartalis üldse rahalist toetust. Meghan vältis kuninganna kritiseerimist ning nimetas teda ühel hetkel isegi soojaks ja hoolivaks.