Maailmakuulus moeajakiri Vogue soovis eelmise aasta lõpus teha ühte oma numbrisse fotosessiooni, kus modellid esitlevad Eesti moekunstniku moekollektsiooni, kuid see jäi ära, sest rõivad ei jõudnud õigeaegselt õigele aadressile.

"Tänapäeva maailm tähendab ju pakimajandust, tohutul hulgal saadetisi, ja ilmselt ei jõuta mõnes jaotuspunktis ka enam detailselt kontrollida, kes kulleritest paki ära viib ja kas ka õigesse kohta," ütleb Even Tudeberg (58), kes hooti aitab oma moeloojast abikaasal asju ajada. "Lõpuks saime paki kollektsiooniga muidugi kätte, aga kahjuks läks aeg selle pildistamiseks mööda ja Vogue`is seda ei ilmunud."

Eveni teada pole Vogue Kristinat siiski unustanud ja, nagu ettevõtja sõnab, võib ehk isegi mõnes kevadnumbris midagi tema abikaasa uuemast loomingust ilmuda.

Neli aastat tagasi juhtus Kristina Viirpalu-Tudebergi kollektsiooniga sarnane intsident - moelooja Pariisi poole teel olnud, 100 000 eurot väärt kollektsioon kadus teadmata suunas vahepunktis Amsterdamis. Ka tookord leiti kollektsioon, mida Kristina soovis esitleda Pariisis moeetendusel ja kohtumisel kokkuostjatega, pärast viivitusi üles.

Jaga
Kommentaarid