On raske uskuda, et tuntud popstaar Kylie Minogue saab mais 53-aastaseks, nähes siiani välja piltilus ja heas vormis. Ehkki ta teeb jõudsalt trenni ning jälgib oma toitumist, on Kylie vihjanud, et ka ilukirurg on teda veidi aidanud. Ta on öelnud: "Ma olen seda kõike proovinud!"

"Naised on ajast-aega tahtnud head välja näha. See, mis tänapäeval on saadaval, on saadaval. Olen proovinud Botoxit, neid kõike," rääkis Kylie ajakirjale Elle.

Ma ei ole kindlasti üks neist, kes ütleb "sa ei tohi seda teha!". Igaüks teeb seda, mida soovib.

"Nagu paljud tunnistab temagi, et 40-aastaseks saades vaatas ka tema peeglisse ega tahtnud end ära tunda. "Palju kordi olen peeglisse vaadanud ning mõistnud, et gravitatsioon on võimust võtnud. Või näen äkki telefonis võis Skype'is oma nägu ning see oleks nagu Spielbergi eriefekt ja sa lihtsalt mõtled, kes kurat see on," räägib ta, lisades, et vahet pole kas satud noa alla - üldjuhul oled igatmoodi neetud.

Sydney ilukirurgil Dr Daniel Lanzer, kes küll pole Kylie'it ravinud, on selles valdkonnas aastatepikkune kogemus ning ta spekuleerib, et Kylie on oma välimuse säilitamiseks kindlasti kasutanud mõnda täiteainet, teinud rasvaimu ja nägu tõstnud.

"Ta on 50-aastane ning tal on endiselt väga pingul nahk ja põsed. Vananedes pole enamikul inimestel neid silmapaistvaid kõrgeid põsesarnasid. Nii et see on kas vapustav geneetika või tal on selle ülevalhoidmiseks mingi täiteaine olnud," ütles dr Lanzer ajakirjale OK.

"Kõige tavalisem protseduur on tema vanuses rasva ülekandmine puusadelt või mujalt põskedesse vms," märgib mees.

Aasta 1988

Pärast: